Een reeks workshops in Elsene en Knokke voor vzw De Batterie.

Met een zeer knap eindresultaat waar animatiefilm en architectuur samenkomen.

Animatiefilm bij WISPER, Gent 2015

 Animatiefilm driedaagse samen met Roman Klochkov

Workshops animatiefilm op de IPad

Tekeningen, klei of objecten tot leven brengen, dat is waar het bij de workshop animatiefilm om draait.We gaan tekenen, knippen en boetseren en beeld per beeld (foto per foto) opnemen. Op iPad's wordt alles vlot verwerkt, de techniek remt ons niet af. Animatiefilm, dat is een betoverende wereld vol fantasie waar alles kan en weinig moet. Al wat je nodig hebt is een gezonde dosis verwondering (een beetje geduld komt ook wel van pas)!

We kunnen ons onderdompelen in de verhalen of ideeën die jullie tot leven willen zien komen en ik begeleid jullie projecten met veel plezier!

Regelmatig werk ik voor grote workshops samen met de getalenteerde

Roman Klochkov, die verschillende kortfilms heeft verwezelijkt en daar ook veel internationale prijzen mee won. Daarbuiten heeft Roman een kleine 10 jaar ervaring met het begeleiden van workshops. Op romanklochkov.be kan je zowel zijn artistieke werk als voorbeelden van workshops vinden.


In 2013 ben ik afgestudeerd aan het KASK-Hogeschool in Gent. Mijn afstudeerfilm ‘Kassa 9’ (stop-motion met klei) was op verschillende internationale filmfestivals te zien. Hierna werkte ik mee aan enkele kortfilms van onder andere Isabel Bouttens en Roman Klochkov. Recent heb ik bij ‘Beast Animation’ gewerkt aan de animatiefilmseries 'Dimitri', over een klein vogeltje en 'Rintje' naar de hondenverhalen van Sieb Posthuma. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan annaheuninck@gmail.com

Voorbeelden van resultaten:

Built with Berta